Vinyasaklasse tirsdager kl 20.00

Karoline Aspaas er ei entusiastisk, sprudlende og nysgjerrig dame med mye erfaring fra yogas ulike sider. Hun underviser Vinyasa denne høsten, en flytklasse med som gir deg en god innføring i yoga som helhet, der pranayama (pusteøvelser), varierte bevegelsessekvenser, og konsentrasjonsøvelser gir deg ulike infallsvinkler til meditasjon. Denne klassen har variert tempo/varmegenererende.

 

Du kan enda melde deg på klassene!!

 

Karoline Aspaas

Karoline Aspaas er ei ung og engasjert Bodø- jente. Hun har bestandig vært nysgjerrig på yoga, men det var ikke før fire år siden hun innså hvor stor og viktig del av livet det skulle bli fremover. Hun sitter i styret til Bodø Yogafestival som drives av Dakini Dharma Prosjects og har vært med siden oppstarten i 2011. Fra 2012-2014 har hun bodd i Trondheim, og holdt til ved Zenit Yoga som karmayogi, og det siste året fullført og bestått utdanning RYT200 (YogaAlliance) ved senteret. Utdanninga har blant annet sine røtter i klassisk yoga og hatha yoga, og bygger på flere stiler, blant annet ashtanga, vinyasa, iyengar, vinyasa flyt-yoga, restorativ yoga, yin yoga osv. Utdanninga inneholder også mindful yoga. Hun gir også gjennomgang av yoga for spesielle grupper, blant annet yoga under menstruasjon, gravidyoga og terapeutisk yoga. Ved Senter for Mindful Yoga underviser hun en time i uka på tirsdager. Vinyasa- klassen til Karoline vil ta for seg en god innføring i yoga som helhet, der pranayama (pusteøvelser), varierte bevegelsessekvenser, og konsentrasjonsøvelser gir deg ulike infallsvinkler til meditasjon. Denne klassen har variert tempo/varmegenererende.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s