Workshops og kurs fremover!

April og mai blir det kurs og workshops over det ganske land, fra Kabelvåg og Bodø i nord, til Oslo i sør. Deretter reiser jeg til Italia i Juni for retreat, den finner du mer om på Delight Yoga sine sider, her. De andre kursene står beskrevet herunder:

10 april – Kabelvåg

Ashtanga Vinyasa og Mindful Yoga

Sted: Kabelvåg Videregående skole. Tid: 15.30-20.30. Nivå: alle nivåer. Pris: 1050,-. 

Om kurset: Hjertelig velkommen til et 4 timers yogakurs, der vi skal praktisere Ashtanga Vinyasa første halvdel, og en yin-basert Mindful Yoga klasse i siste del. Kurset passer for alle nvåer av yogaerfaring, dvs. både nybegynnere og mer avanserte er velkommen.  Ta med: yogamatte, klœr egnet til en aktiv yogaklasse og varmere klœr, ullsokker, pledd o.l til den roligere yogaklassen.

 28 april og 2 mai – Bodø

Innføring i Ashtanga Vinyasa Systemet

Dato: mandag 28 april og 5 mai. Tid: 19.00-22.00. Nivå: alle. Pris: 1250,-

Om kurset: I dette 6 timers kurset vil du lœre grunnprinsippene (tristhana) i Ashtanga Vinyasa Systemet i sammenheng med yogafilosofi og teori. Det innebœrer pusteteknikk (ujjajy) og yogabevegelser (asanas), bundet sammen I sekvensen som kalles primary Series eller Yoga Chikitsa. Etter kurset har du godt grunnlag til egenpraksis hjemme. Dette kurset egner seg godt  for nybegynnere til yoga som ønsker en introduksjon. Mer viderekommende praktiserende vil ha godt utbytte av kurset for fordypning av egen praksis og forståelse av serien. Kursmateriale utdeles.

10 mai – Oslo

Introduksjon til Mindful Yoga

Sted: Pilates Oslo, Torshovgt. 33. Tid: 10.00-14.00. Nivå: alle nivåer. Pris: 1250,-

Om kurset: I dette 4 timers kurset vil du få en innføring i Mindful Yoga som praksis, samt introduksjon til grunnleggende teori. Du får utdelt noe tekstlig materiale samt en instruksjons-cd.  Mindful Yoga er en tilnærming med et mer uttrykt terapeutisk fokus, hvor tilgangen til det emosjonelle og mentale landskapet inviteres inn gjennom yoga og meditative praksiser.

Påmelding til samtlige kurs gjøres gjennom nettsiden, eller via info@mindfulyoga.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s