Vårsemesteret 2014

Hei kjœre yogi og yogini, 
 
Velkommen til et nytt semester på Senter for Mindful Yoga. 
 
Det blir ukentlige klasser vårsemesteret f.o.m 20 januar t.o.m 7 april, dvs. 12 uker. 
 
Les om vårens lœrere HER
 
 
Dette semesteret blir det følgende tre klasser på timeplanen:
 
Ashtanga Vinyasa Mysore (med instruktør)
Mandag 19.00-20.30
Beskrivelse: Egenpraksis (Mysore stil) Ashtanga Vinyasa Yoga, med instruktør som gir justeringer. Klassen er ikke ledet. Du møter opp, klassen settes igang og samtlige elever praktiserer individuelt. Instruktøren gir indivuduelle justeringer, samt veileder deg videre i serien. Dette er den tradisjonelle måten Ashtanga ble undervist på, med individuell tilrettelegging.  
Pris: 2550,-
 
Når du er registrert på dette kurset får du automatisk tilgang på egenpraksistiden torsdagsmorgen (se under). Dette er et unikt tilbud i Bodø som støtte i din egenpraksis, spesielt egnet for lœrerutdanningsstudentene (MFY’13 og ’14) og deg som har fulgt tidligere kurs i ashtanga hos meg. Deltakelse på disse klassene krever basalkunnskap i Primary Series (dvs. kunne solhilsen A og B), resten kommer med praksisen. Alle erfarne yogier som kan Primary Series er velkommen til denne ashtangi sanghaen.
 
Ashtanga Vinyasa Mysore (uten instruktør)
Torsdag 06.30-07.45
Beskrivelse: Egenpraksis (Mysore stil) Ashtanga Vinyasa Yoga, uten instruktør. Klassen er ikke ledet. Du møter opp å starter og praktisere individuelt. Denne klassen gir deg støtte fra sanghaen (dine med-parktiserende) til egen-praksis, og er et nytt tilbud.
Pris: automatisk ved oppmelding til mandags-klassen (se over).
 
Mindful Yoga
Mandag 20.45-22.00
BeskrivelseMindful Yoga (MFY) er basert på grunnleggende prinsipper fra buddhisme og yoga. Klassen består av yin praksis sammens med grunnleggende pusteøvelser og meditasjon. Gjennom semesteret lærer du mindfulness-øvelser som du enkelt kan ta med deg inn i hverdagen, for å lette på stress og for å komme mer i kontakt med deg selv. Som verktøy kan MFY gi deg tilgang på ditt indre liv, hvorpå du kan få en forståelse av dens innflytelse på din kroppslige erfaring.
Pris: 2550,-
 
 
Kursene har begrenset plass og fylles raskt. Ved påmelding, husk at du bekrefter din plass ved innbetaling av kursavgift.  
Påmelding gjøres HER.
Betalingsinformasjon finner du lengre ned på samme side, under påmeldingsfeltet.
 
Les mer på vår nettside www.mindfulyoga.no.

Med ønske om ei god juletid og det beste for det nye året.
 
Varm hilsen, Kristin

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s