Høst-semesteret 2013

Høst-semesteret 2013

Da Kristin er gravid med sitt andre barn, kommer hun til å dele undervisningen av høstens yogakurs med vikarer. Det vil i hovedsak være MFY-utdanningens kull’13 studenter, som skal har undervisningspraksis i høst-semesteret. Undervisningspraksisen er en del av deres utdanning, og skjer under veiledning av Kristin.  Sidsel (se under) vil også være tilstede under samtlige yogaklasser). Kristin underviser t.o.m 21 oktober, men vil også etter dette være tilgjengelig for spørsmål og henvendelser.

Les mer om vikarene under:
Sidsel Sœrvoll Jacobsen
Sidsel er RYT200 gjennom Yoga Alliance, og har sin yogalærerutdannelse innen Integral Yoga. Hun er en del av lærerteamet for Mindful Yoga-utdanningen 2013, hvor hun blant er ansvarlig for anatomiundervisningen. Sidsel arbeider som spesialist i psykomotorisk fysioterapi ved Regionalt senter for spiseforstyrrelser, Nordlandssykehuset.  Hun er gift og har to barn på 15 og 18 år.  Hun var ferdig utdannet fysioterapeut i 1992 og psykomotorisk fysioterapeut i 2002.   Ble introdusert til yoga som terapi gjennom jobben, av den gang psykologstudent og yogalærer Kristin S. Vikjord i 2007.  Ble for alvor oppmerksom på potensialet og kraften i yoga etter en syv dagers Yoga Retreat med Katiza Satya og Kevin Sahaj Wood, sommeren 2011.  Når muligheten for å ta yogalærerutdanning  åpenbarte seg noen måneder senere, var hun ikke i tvil om at det var det hun skulle.  Sommeren 2012 dro hun til Satchidananda Ashram-Yogaville, USA og tok yogalærerutdanning i Integral yoga.  Nå underviser hun yoga på Regionalt senter for spiseforstyrrelser og ved Senter for Mindful Yoga. 
Anne Vikjord Baadstø
Anne hadde sitt første møte med yoga i 2006 og siden den gang har hun praktisert og hatt stor glede av yoga i hverdagen. Hun har undervist yoga siden 2008, både ashtanga vinyasa, hatha yoga og mindful yoga. I tillegg til å følge MFY lærerutdanningen, har Anne studenrt med flere ulike lærere og deltatt på flere kurs og retreater. Hun har kjennskap til stiler som Ashtanga Vinyasa Systemet, Anusara, Vinyasa, og Mindful Yoga.  Anne er utdannet jurist og jobber som advokatfullmektig  i PBL, men er fortiden i svangerskapspermisjon med sitt andre barn.
Cecilie Nordvik
Jeg har praktisert yoga i snart 5 år. Jeg startet med yoga av ren nysgjerrighet og med en forventning om at yoga skulle være et nyttig tilskudd til treningen jeg gjorde i forhold til håndballspilling. Yoga ble et nyttig tilskudd, men det ble også så mye mye mer. Det er et pusterom i en hektisk hverdag, jeg er mer bevisst og observant på kropp, sinn og sjel og det gir meg ro samtidig som det gir meg energi. 
Ragnhild Solvang
Jeg er lektor og jobber for tiden som lærer i ungdomsskolen. For meg er yoga etter hvert blitt et viktig verktøy for å finne ro og balanse i hverdagen. Jeg har praktisert ulike former for yoga jevnlig i tre år. Gjennom min praksis er jeg også blitt bedre kjent med meg selv og mine grenser. Ashtanga vinyasa er i tillegg en fin måte å styrke kroppen på. 
Mari Ann Willumsen
Mitt første virkelige møte med yoga var på Bodø Yogafestival i 2012, etter dette var jeg «solgt». Både Ashtanga og Mindful Yoga har gitt meg både fysisk og psykisk styrke. Mandagskveldene hos Kristin har vært ukas høydepunkt hvor jeg har hatt gleden av ny kunnskap både om yoga og meg selv.
Gry Dahl

Jeg har alltid jobbet med mennesker og mitt viktigste verktøy i jobben har vært meg selv. Det gir et behov for at jeg kjenner meg selv godt, og at jeg vet hvorfor jeg tenker, føler og handler som jeg gjør. Jeg begynte med meditasjon i 1997, og merket straks effektene. Første grunnkurs i Yoga tok jeg i januar 2007. Siden har jeg praktisert meditasjon, yoga og arbeidet mye med pusten. Det er vanskelig å beskrive hva dette har tilført livet mitt, uten å bruke store og svulmende ord – så jeg vil bare si det slik; et liv uten yoga er nå utenkelig for meg!
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s