Helge kurs med Sonia Loinsworth: Mantra sang – stemmens yoga

En helt spesiell dame med en nydelig gave og stemme besøker Bodø i februar 2013!


Dato og tid: 8-10 feb 2013
Fredag 8 feb kl 19.00 – 21.00
Lørdag 9 feb kl 12.00 – 18.00
Søndag 10 feb kl 11.00 – 17.00
Pris: 3500,-

Påmeldingsfrist: 1 desember 2012

Om kurset
Vi synger sanskrit mantra fra den Tibetansk-Buddhistiske tradisjon, og åpner opp for stemmens yoga, som vi alle bærer i oss. Mantra-resitasjon og sang er en intens måte å gå i dialog med hjertet og dets grunnleggende kvaliteter på, og kan åpne til dype lag av glede, takknemlighet og større grad av vennlighet ovenfor både en selv og andre. I tradisjonell Tibetansk resitasjon brukes mantraene spesifikt inn mot healing, fordypelse, og hengivelse. Vi forbereder oss med noen grunnleggende pust- og stemmeøvelser før vi gir oss hen inn i den meditative stemmebruks verden. Det blir ingen fokus på å synge vakkert; energien legges ned i å bruke den stemmen du har – og la dens unike klang bli utgangspunkt for vår felles mantrasang. I kombinasjon med Mantrasangen fokuserer vi på kroppsbevissthet og jordforbindelse gjennom fysiske øvelser, dans, meditativ bevegelse.
Om Sonia
Sonia Loinsworth har vært sanger og komponist i over 25 år, de siste 15 år inn mot kontemplative og modalmusikalske uttrykk. Hun har fordypelse innen overtonesang, nord-indisk sang (khayal) og komponerer med inspirasjon fra disse tradisjoner, samt inspirert av musikk fra Himalaya-regionen og gregoriansk sang. Sonia har etterutdanning i Bodynamic Kroppsterapi, lydhealing fra Tama-Do, og mer enn 20 års erfaring med selvutvikling og meditasjon med trening fra Vækstcenteret i Danmark og Jes Bertelsen. Sonia har utgitt 2 Cd-plater med egne komposisjoner til Tibetansk-Buddhistiske mantra, som selger på verdensmarkedet. Undervisning i forløsende stemmearbeid, Mantrasang og Stemmens Yoga siden 1994.
Nivå
Kurset egner seg for mennesker som allerede har noe erfaring med indre øvelser, selvutvikling og/eller meditasjon. Som kursdeltager til helgekurs mottar du en gratis CD med Tibetanske Mantra fra Sonia Loinsworth.
Deltakere: minimum 10
Påmelding: send epost til pamelding@mindfulyoga.no eller ring 91342228.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s